Contact

ONS ADRES

Onze gebouwen met huisnummers: 

Jeugdruimte Douanegebouw 2 
Fuifzaal De Loods 4
Shop Skatehouse 4b
Fuifzaal De Club 6
Polyvalente ruimte: Den Hangar 8 (met klimkaffee en circolito)
Douaneplein 
2800 Mechelen

TOEGANG

Transit M kan je op 2 manieren bereiken. 

Via Dijlepad: toegangelijk voor voetgangers, skaters, fietsers. 

    • vanuit centrum: aan het schoolgebouw van Thomas More op de Zandpoortvest sla je het Dijlepad in. Via een wegje langs en over de Dijle en onder enkele bruggen kom je aan de eerste (kleine) sluis aan je linkerkant. Steek de Dijle over via de sluis, aan je linkerkant zie je de Hangar al staan. Wandel/ fiets de trappen bergop op. 
    • vanuit Muizen: Fiets het containerpark en de grote sluis voorbij. Aan je rechterkant kan je via een kleine sluis de Dijle oversteken en fiets je recht op onze site af. 

Via N15: met de auto

Kom je met de wagen? Bekijk op vooraf de belangrijkste wegenwerken op www.mechelen.be/bereikbaarheid.
  • van centrum Mechelen: rijd de N15 op, richting De Nekkerhal. Aan de verkeerslichten van Nekkerhal, sla je rechtsaf, naar de Plattebeekstraat. Daar gaat de straat over in Douaneplein en rijd je het zwembad, de cinema en schaatsbaan voorbij. De baan eindigt op Transit M. 
  • van Bonheiden: rijd tot aan de lichten van de Nekkerhal, aan de lichten sla je linksaf. Je rijdt de Nekker, de cinema en de schaatsbaan voorbij tot je niet verder meer kan. De straat gaat automatisch over in Douaneplein op Transit M.