Huur het eventplein

 

eventplein_TransitMSoorten events: openbare activiteiten zoals festivals, barbeque, zomerbar, markt, etc.

Oppervlakte:
eventplein 1: 1090m2 en 2032m2
eventplein 2: 649m2

 Ons outdoor eventplein kan jouw activiteit in de zomer (of voor de durvers onder ons: in de winter) een boost geven. Een gloednieuwe outdoor locatie in Mechelen tussen het skatepark en Den Hangar, voorzien van electriciteit en wateraansluiting. Van zomerbar tot electrofestival over een reuzebarbeque of markt. Alles kan én er zijn indoor mogelijkheden ook.

Meer info?

Wil je dit plein graag huren, lees dan eerst goed de infofiche door. Download ze hier: infofiche eventplein Transit M.

Evenementen in coronatijden

Kijk zeker ook even deze pagina na. Hierop is een overzicht te vinden van zaken waar je rekening mee moeten houden bij het organiseren van een evenement in coronatijden. 

Jong en een wild idee?

Op Transit M zijn het jonge enthousiastelingen met een idee die we in the picture willen zetten, dus heb je idee maar ben je nog niet helemaal zeker of het eventplein iets voor jouw activiteit is? Doe dan een aanvraag via het evenementenloket.
In samenspraak met de jeugddienst zal het evenementenloket contact met je opnemen en bekijken we of jouw idee of activiteit z'n plek vindt op de zone. 

Wil je graag de verschillende zones van dichtbij bekijken? Neem dan contact op met de zaalwachter van Transit M: 0476 54 31 08