sint-romboutstorencaikonproducties_toerisme_mechelen-69.jpg

Plein zkt event

 

plein zkt event

Zit je met een creatief ei dat je kwijt wil? Zijn jong, lokaal, fris, urban, community en openbaar de kernwoorden van je concept? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken.

Correct, ons eventplein zoekt jouw event. Laat ons dat even verduidelijken:  

Transit M is de nieuwe jongerenspot in Mechelen. Met een skatepark, een klimmuur, enkele fuifzalen en een huge graffitimuur is de zone al gezellig gevuld. Maar ons eventplein zoekt nog fijne initiatieven tijdens de zomer. Dus zit je op iets te broeden maar weet je niet waar te beginnen, of zag je ooit een cool concept in een andere stad of in het buitenland en wil je iets gelijkaardigs in Mechelen? Stuur je idee dan in en wie weet helpen wij het je te realiseren. Droom je van een freerunning parkour of een pop-up cocktailavond, een theatervoorstelling of een expo, een concert of een foodmarket,… laat maar komen!  De events die ons het meest prikkelen, groot of klein, krijgen een gratis eventplein en ondersteuning van de Jeugddienst.

 
Simple as that! Jouw event op ons plein, met onze ondersteuning.

Wat kunnen de events die ons het meest prikkelen krijgen? 
We stellen drie eventpleinen ter beschikking, volledig gratis, voor jouw idee. En alsof dat nog niet genoeg was, krijg je ook nog eens extra ondersteuning door de Jeugddienst.

Waarom? Omdat we geloven in de creativiteit van onze Mechelse jongeren.  Omdat we jullie de kans willen geven om onze stad dat tikkeltje plezanter te maken. Omdat we jouw dagdroom of wild idee willen omzetten in realiteit.  Omdat we beseffen dat zo'n eerste event organiseren niet altijd simpel is en we jullie daar een handje mee willen helpen.

Wie? Ondersteuning door de jeugddienst aan Mechelse jongeren tussen 16 en 30 jaar.  

Wanneer? Tijdens de zomer van 21 juni tot 21 september.  

Ready set go? Je kan hier je idee indienen. Deadline 15 april. In mei word je persoonlijk op de hoogte gebracht.