Regeling De Loods: Binnen is binnen

Nieuwe regeling in De Loods: binnen is binnen

Wat?
Vanaf februari 2023 is er een nieuwe regeling van kracht in de Loods.
Vanaf nu is er een binnen is binnen principe. Eens een bezoeker inkom heeft betaald kan hij de fuifzaal niet meer verlaten en later terug binnenkomen.

Hoe dan?
We voorzien nog steeds ruimte voor organisatoren om een eetstand te plaatsen en een rokersruimte voor de bezoekers. Dit wil zeggen dat je voor je bezoekers geen inkombandje moet voorzien, enkel nog bandjes voor leeftijdsaanduiding (-16,+16 en eventueel +18 indien je sterke drank schenkt). Vanaf nu is het voor organisatoren ook verplicht om de afgebakende rokersruimte te gebruiken, die zich achteraan bevindt in de zaal. 

Waarom?
Dit doen we om overlast op de parking en buitenruimte op het Douaneplein te voorkomen. Deze maatregel  kadert in een groter actieplan dat ervoor moet zorgen dat het Douaneplein (en bijhorende zalen) hun plek als veilige, openbare ruimte waarbinnen jongeren jong kunnen zijn, nog meer kan waarmaken.

Heb je binnenkort een evenement in de Loods en zit je met vragen rond deze nieuwe regeling? Neem dan contact op met de zaalwachter. Hij kan je het nieuwe principe tonen tijdens een bezichtiging.